Over ons

Werknemers Multinox bekijken samen beste oplossing

We denken volop mee voor
de beste metaaloplossing

De huidige zaakvoerder nam in 2016 Multinox over, toen het bedrijf nog gevestigd was in Herk-de-Stad. In 18 december 2017 startte men vervolgens met het verhuizen van de zetel en de productie naar de huidige locatie in Oudsbergen, Opglabbeek. Het huidige pand is dan ook twee keer zo groot als datgene in Herk-de-Stad: we beschikken over drie rolbruggen en zijn gelegen op één van de grootste industrieparken te Limburg.

Voor Multinox zit ultieme klanttevredenheid in het product, maar ook in de service. Ons dynamisch en hecht team, dat jonge talenten en doorwinterde specialisten bevat, gaat telkens tot het uiterste voor jouw project. Tijdens een persoonlijke afspraak denken we volop mee met de ideale oplossing voor je kmo, en dat binnen de grenzen van je beschikbare budget.

Gedetailleerde tekening
en offerte na afspraak

Is de kogel door de kerk? Dan maken wij vervolgens een duidelijke offerte en een gedetailleerde tekening op die we uitgebreid met je overlopen. Geef jij je goedkeuring, dan is het bij ons tijd voor de uitvoering. Zo werken we samen intens naar een schitterend eindresultaat toe, waarmee jij 100 % tevreden bent.

Medewerker Multinox werkend aan een gedetailleerde technische tekening

Ook op onze naservice mét
aandacht kan je rekenen

Loop je na de verkoop toch nog tegen hindernissen aan? Geen zorgen, ook een uitstekende naservice maakt deel uit van ons aanbod. Met een no-nonsense aanpak en een volledig machinepark ter beschikking staan we altijd klaar voor klanten en leveranciers. Aarzel dus niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende afspraak of meer info!